Please enter a search term:

  • Experts voor digitale transformatie

    Wees niet bang voor digitale verandering - haal ervaren IT-architecten aan boord met mprofi!

mprofi AG - Uw experts voor digitale transformatie

De digitale transformatie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen. Waar start-ups vanaf het begin over nadenken, moeten gevestigde bedrijven eerst ontwikkelen of opbouwen. Want net als elke industriële revolutie vereist digitalisering innovatiekracht, moed en openheid. Eén ding is duidelijk: als je nu niets doet, zul je in de nabije toekomst niet concurrerend zijn - de digitale transformatie is daarvoor te ingrijpend en biedt te veel ontwrichtende bedrijfsgebieden. Wacht dus niet langer en begin nu!

Wees niet bang voor digitale verandering - haal ervaren IT-architecten aan boord met mprofi!

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het beheer en de advisering van interactieve IT-projecten en zijn vanaf het begin gespecialiseerd in de digitale opzet en digitale transformatie van webgebaseerde, middelgrote bedrijven. Vanuit onze bedrijfslocatie in Zug, Zwitserland, strekt ons netwerk van web- en IT-experts zich uit over heel Europa. Wij plannen samen met u de transformatie van uw bedrijf en voeren deze ook uit.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Andrè Beherzig


"Bij ons is het net als op een bouwplaats. Alleen zijn wij de architect, de hoofdaannemer en de bouwmanager in één."Dit zijn wij

Onze oprichter en managing director André Beherzig implementeerde zijn eigen digitale projecten al op 16-jarige leeftijd en komt uit een familie van ondernemers. Op 18-jarige leeftijd trad hij in dienst bij het bedrijf van zijn ouders en richtte in 2008 mprofi Aktiengesellschaft op. Hij vat onze competenties als volgt samen: "We bundelen individuele problemen, systemen, software en gegevens tot een totaalbeeld en vinden op basis daarvan de beste strategie om de digitale eisen van vandaag de dag te kunnen beheersen." Onze hoofdlocatie is in Zug, Zwitserland, maar ons team van medewerkers is gevestigd in Zwitserland, Duitsland en Tsjechië. Wij leven digitaal zakendoen!

We hebben geen contract met software- of IT-bedrijven. Daarom adviseren wij onafhankelijk de beste oplossing voor uw IT-behoeften - individueel, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Bovendien houden we ons duidelijk aan het met u overeengekomen budget.

Innovatieve deelnemingen

Al vele jaren ondersteunen en stichten we start-ups op het gebied van internet en e-commerce met investeringen, participaties, projectcoöperaties, financiering en ideeën voor bedrijfsmodellen en consulting. We bieden innovatieve risicokapitaalinvesteringen, modellen voor het delen van inkomsten en interim-management voor uw IT-projecten.