Please enter a search term:

  • Competenties

    De herstructurering van je bedrijf vereist netwerken op vele niveaus, niet alleen op technisch vlak. Daarom zijn wij de interface tussen IT, marketing & management consultancy en bieden we je stap-voor-stap ondersteuning en 24/7 noodhulp.

    Onze competenties in een oogopslag

    Digitale Kompetenzen

Onze competenties

De herstructurering van je bedrijf vereist netwerken op vele niveaus, niet alleen op technisch vlak. Daarom zijn wij de interface tussen IT, marketing & management consultancy en bieden we je stap-voor-stap ondersteuning en 24/7 noodhulp.

Onze competenties zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en gebruiken onze kennis specifiek voor het succes van onze klanten. Ons doel is om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw digitale vaardigheden en u te helpen succesvol te opereren in het digitale tijdperk. We houden altijd graag rekening met je individuele behoeften en doelen en werken met je samen om een oplossing op maat te ontwikkelen.

Kunstmatige intelligentie

Datagestuurd zakendoen is de toekomst. De potentiële toepassingen van AI zijn enorm en variëren van ondersteuning bij complexe beslissingen tot het automatiseren van processen en het intelligent werven van nieuwe medewerkers.

Zorg voor competentie!
Online adverteren

Gerichte reclame op internet is niet alleen voor de grote spelers - ook middelgrote bedrijven en vooral online winkels profiteren van een echt meetbare reclamestrategie.

Inhoud: facebook Ads, Google AdWords-advertenties, affiliate marketing en conversieoptimalisatie.

Zorg voor competentie!
SEO

Verbeter je ranking met de juiste tools en reageer dynamisch op veranderende parameters. Omdat we zoekmachineoptimalisatie zien als een proces dat moet worden ontwikkeld met uw individuele behoeften in gedachten.

Zorg voor competentie!
Webontwikkeling

We ontwikkelen webgebaseerde softwareoplossingen met hen - en naast het plannen van het ontwerp en de architectuur, zorgen we ook voor de verdere ontwikkeling, het onderhoud en de daaropvolgende optimalisatie van reeds bestaande websites of webapplicaties.

Zorg voor competentie!
Prototyping

Voordat pagina's of projecten online gaan, testen en visualiseren we de bruikbaarheid ervan, oftewel maken we een digitaal prototype. Dit voorkomt ontwikkelingsfouten en bespaart u geld.

Zorg voor competentie!
E-commerce

U bent van plan een webwinkel op te zetten of u wilt uw webwinkel optimaliseren: Wij creëren en implementeren strategische e-commerce instapoplossingen en een professioneel full-service concept voor de heroriëntatie van uw online activiteiten.

Zorg voor competentie!
Strategie en concept

De digitale transformatie van je bedrijf of onderneming vereist aandacht en veranderingen in bestaande structuren. Daarom leren we eerst je bedrijf kennen voordat we samen met jou een geschikt herstructureringsconcept ontwikkelen.

Zorg voor competentie!
Trainingen | Cursussen | Seminars

Digitaal team? Transformatie? Nieuwe software of nieuw CMS? We trainen jou en je medewerkers tijdens het hele transformatieproces en bieden ook seminars over de afzonderlijke bouwstenen.

Zorg voor competentie!
Hosting en ondersteuning

Als we zeggen 24-uurs service, dan menen we dat ook. Onze noodlijn is 24 uur per dag bemand. We laten je niet in de steek als er brand is.

Zorg voor competentie!
Gegevensbeveiliging

Gegevensbescherming en -beveiliging zijn belangrijker dan ooit voor webgebaseerde bedrijven. Want in tegenstelling tot klassieke bedrijfsspionage kunnen gegevens tegenwoordig vaak ongemerkt worden gehackt of gestolen.

Zorg voor competentie!
Transformatie

De digitale transformatie is hier. Het verandert de zakenwereld permanent en ingrijpend. Wie nu niets doet, zal in de nabije toekomst niet meer concurrerend zijn. Wacht dus niet langer en begin nu!

Zorg voor competentie!
Marketing Automatisering
Zorg voor competentie!
Lokalisatie

Pas je website en de inhoud ervan aan de lokale omstandigheden van je klanten aan.

Zorg voor competentie!
Blockchain

Waarom zouden bedrijven Web3 en Blockchain moeten overwegen?

Zorg voor competentie!

Wij zijn experts op dit gebied en willen je graag een uitgebreid inzicht geven in onze competenties op digitaal gebied. Onze doelgroep zijn B2B-bedrijven die hun digitale competenties willen verbeteren. Wij bieden een breed scala aan digitale competenties om u te helpen uw bedrijf succesvoller te maken. Onze expertise strekt zich uit van de ontwikkeling van digitale strategieën tot de implementatie van online marketingmaatregelen en de optimalisatie van uw IT-infrastructuur. Daarbij vertrouwen we op holistisch en individueel advies om uw doelen op de best mogelijke manier te bereiken:

  • Ontwikkeling digitale strategie

Wij helpen je bij het ontwikkelen en implementeren van je digitale strategie. Samen ontwikkelen we een strategie op maat die is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

We ondersteunen je bij de implementatie van je online marketingmaatregelen. We optimaliseren je website voor zoekmachines, creëren succesvolle social media-campagnes en implementeren e-mailmarketingmaatregelen.

  • IT-infrastructuur

Wij adviseren u over het optimaliseren van uw IT-infrastructuur. Daarbij helpen we je bij het selecteren van de juiste technologieën en het integreren van oplossingen.

  • Digitaal projectbeheer

Wij ondersteunen u bij de planning en implementatie van uw digitale projecten. Daarbij vertrouwen we op agile methoden en nauwe samenwerking met u.

We bieden trainingen en workshops over verschillende digitale onderwerpen. U kunt profiteren van onze jarenlange ervaring en uw digitale vaardigheden uitbreiden.