Please enter a search term:

 • Hosting en ondersteuning

  Als we zeggen 24-uurs service, dan menen we dat ook. Onze noodlijn is 24 uur per dag bemand. We laten u niet in de steek als er brand is.

  Experts voor hosting en ondersteuning:

Betrouwbare webhosting en eersteklas ondersteuning voor uw B2B-bedrijf!

Welkom op onze hosting en support landingspagina! Als ervaren digitaal bureau zijn we gespecialiseerd in het leveren van hosting- en supportoplossingen voor B2B-bedrijven. In deze tekst geven we je graag een gedetailleerd overzicht van wat we doen op dit gebied en hoe we je kunnen helpen je online aanwezigheid te optimaliseren.


We bieden een breed scala aan hostingoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of je nu een eenvoudige statische website hebt of een complex e-commerce platform, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Onze hostingdiensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Gedeelde hosting:

Deze oplossing is ideaal voor kleinere websites en bedrijven die nog niet veel verkeer hebben. Hier delen verschillende websites een server, waardoor de kosten laag blijven.

 • Virtual Private Server (VPS):

Met een VPS heb je je eigen virtuele server, waardoor je meer controle en flexibiliteit hebt dan bij shared hosting. Dit is een goede optie als u meerdere websites beheert of als uw website hoge verkeerspieken heeft.

 • Dedicated Server:

Als u een grote website hebt met veel verkeer of als u bijzonder hoge eisen stelt aan beveiliging en prestaties, is een dedicated server de beste keuze. Hier heb je een hele server voor jou alleen.

 • Cloud hosting:

Wij bieden ook cloudhosting aan, waarbij uw website wordt verdeeld over meerdere servers. Dit biedt een grotere schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze hostingservice omvat ook regelmatige back-ups, zodat je website altijd veilig is. We gebruiken ook de nieuwste beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw gegevens en die van uw klanten veilig zijn.


Naast onze hostingservice bieden we ook uitgebreide ondersteuning. Onze ervaren technici zijn altijd beschikbaar om te helpen bij technische problemen of om vragen te beantwoorden.

Onze ondersteuningsservice omvat, maar is niet beperkt tot:

 • Technische ondersteuning:

Bij technische problemen of vragen over onze hostingservice is ons supportteam 24 uur per dag bereikbaar.

 • Beveiliging en prestatieoptimalisatie:

We houden uw website voortdurend in de gaten om ervoor te zorgen dat deze veilig en snel draait. Als we verbeteringen kunnen aanbevelen, implementeren we die onmiddellijk.

 • Software-updates:

We houden je website up-to-date met regelmatige updates van de software die we gebruiken.

 • Training en workshops:

We bieden ook trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat u het meeste uit onze hostingdienst haalt en het meeste uit uw website haalt.

Onze hosting- en ondersteuningsservices bieden u een groot aantal voordelen

dit zijn slechts enkele van de redenen waarom u ons zou moeten kiezen als uw hosting- en supportpartner:

Eersteklas prestatie

We gebruiken alleen de nieuwste technologieën en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw website snel en veilig draait

Schaalbaarheid

Jouw doel is om het verschil te maken in communicatie. Wij vinden en ontwikkelen content voor je die uniek is. Voor alle kanalen.

Betrouwbaarheid

We houden je website continu in de gaten om ervoor te zorgen dat deze altijd online is. Als er zich een probleem voordoet, reageren we onmiddellijk om ervoor te zorgen dat uw website zo snel mogelijk weer online is

Deskundige ondersteuning

Ons supportteam bestaat uit ervaren technici die 24 uur per dag voor je klaarstaan. We helpen je met technische problemen en beantwoorden je vragen over onze service

Gebruiksvriendelijkheid

We hechten er veel waarde aan dat onze hosting- en ondersteuningsservices gebruiksvriendelijk zijn. Zodat u zich kunt richten op het beheren van uw website en het runnen van uw bedrijf, in plaats van u zorgen te maken over de technische details

We hopen dat we je een uitgebreid overzicht hebben kunnen geven van wat we doen op het gebied van hosting en ondersteuning voor B2B-bedrijven. Ons doel is om u de best mogelijke oplossingen te bieden om uw online aanwezigheid te optimaliseren en u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zijn er trots op dat we dit onze klanten kunnen bieden.