Please enter a search term:

 • Evaluatie webshop

  Wij effenen voor u de weg naar online handel, creëren en implementeren strategische e-commerce instapoplossingen en een professioneel full-service concept voor de heroriëntatie van uw online activiteiten.

  Laat ons uw e-commerce bedrijf vooruit helpen!

Wij effenen voor u de weg naar online handel

Op het gebied van multichannel commerce ontsluiten we het verkooppotentieel van de "mobiele" groeimarkt voor je.

 • Webshop creëren
 • Conversie optimalisatie
 • Multichannel handel
 • UX optimalisatie
 • Betaaloplossingen
 • Koppelingen met ERP en CRM
 • Sociale handel

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-commerceoplossingen voor bedrijven en bieden een breed scala aan diensten om uw online aanwezigheid te optimaliseren.

Onze diensten zijn specifiek gericht op B2B-bedrijven die hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste e-commerceoplossingen en platforms. We begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben bij online handel en bieden oplossingen op maat om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Onze focus ligt op drie belangrijke diensten:

 • Webshop evaluatie

De evaluatie van uw webshop is een belangrijke stap om uw online aanwezigheid te optimaliseren. We analyseren uw bestaande e-commerce platform en identificeren zwakke punten en mogelijkheden voor verbetering. We houden rekening met aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, design en zoekmachineoptimalisatie. Op basis van onze analyse stellen we een op maat gemaakt concept voor je op om je online aanwezigheid te verbeteren.

 • E-commerce webshop ondersteuning

De ondersteuning van uw e-commerce webshop is een andere belangrijke bouwsteen voor het succes van uw online business. Wij bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw webshop altijd up-to-date is en soepel draait. Daarbij ondersteunen we je bij het updaten van content, het beheren van betaal- en verzendprocessen en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.

 • Selectie van webshop software en platform

Het kiezen van de juiste webshop software en platform is een cruciale factor voor het succes van je e-commerce bedrijf. Wij helpen u de optimale oplossing voor uw behoeften te vinden. Hierbij houden we rekening met aspecten zoals schaalbaarheid, flexibiliteit, integratie van betaal- en verzendprocessen en de koppeling van merchandise management systemen.

Deze services zijn bedoeld om uw online bedrijf naar een nieuw niveau te tillen en u te helpen succesvol te opereren in de digitale wereld.

Onze aanpak is academisch en doelgericht. We richten ons op nauwe samenwerking met onze klanten en werken nauw met u samen om uw doelen te definiëren en te bereiken. Daarbij putten we uit onze uitgebreide knowhow op het gebied van e-commerce en zorgen we ervoor dat u profiteert van de nieuwste trends en technologieën.